Capítol 6 Gironès

FRAME-LogoNegatiu

Capítol

En aquest sisè capítol de Fora de Lloc, juntament amb Sílvia Cóppulo i de la mà de Carles Puigdemont, descobrirem la comarca del Gironès. Ens endinsarem en aquest territori, amb visites al Barri Vell, al Call Jueu i a la Catedral de Girona per passejar en bicicleta elèctrica (turisme actiu), dinar en el cor de la ciutat antiga (turisme gastronòmic) i descobrir els secrets subterranis de la catedral (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidada

Sílvia Cóppulo

Sílvia Cóppulo
Comunicadora i presentadora de ràdio

Una gran veu, emblemàtica, molt fàcil de reconèixer, d’aquelles que formen part de la nostra vida quotidiana, que des de la capital catalana ens acompanya a qualsevol punt del país i cada matí. Doctorada en Comunicació i Humanitats, comença la seva carrera molt aviat, just als 19 anys, i l’any 1984 ja s’incorpora a Catalunya Ràdio, on escriu una gran carrera com a presentadora i directora de ràdio. Aquest cop la posem davant de la càmera, descobrim també la persona física i la portem fora de lloc, per descobrir la capital del Gironès com mai abans ho ha fet.

Ambaixador

Carles Puigdemont

Carles Puigdemont
Alcalde de Girona i periodista

Periodista de professió, l’any 2011 és nomenat alcalde de Girona, càrrec que ostentà fins a ser nomenat President de la Generalitat. Passejant a peu i en bicicleta elèctrica ens obre de bat a bat les portes de la ciutat que goberna, ens ensenya els elements més emblemàtics de la ciutat, la seva arquitectura, el seu art, les seves llegendes… ja sigui a peu de carrer o ocults sota enormes muralles de pedra. Compartim un dia els grans monuments i els petits detalls es mesclen harmoniosament, on descobrim de la mà del seu màxim representant la capital de la província.

Ruta

Activitat

Turisme Actiu

Burricleta

Activitat: Passejada en bicicleta elèctrica

Oferida per: Burricleta Girona

Localització: Barri Vell

Activitat

Turisme Gastronòmic

Le Bistrot Girona

Activitat: Dinar entre les pedres més romàntiques

Oferida per: Le Bistrot Girona

Localització: Call Jueu

Activitat

Turisme Cultural

Catedral de Girona

Activitat: Visita a la catedral, als soterranis i al seu entorn

Oferida per: Associació de guies de Girona

Localització: Catedral de Girona

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Girona

Patrocinadors

Grup Andreu

Ajuntaments

Ajuntament de Girona

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Burricleta
Associació de guies de Girona
Catedral de Girona
Le Bistrot
Il Viaggio

Una producció de:

Frame Girona

Per a:

La xarxa comunicació local