Capítol 5 Cerdanya-Ripollès

Capítol

En aquest cinquè capítol de Fora de Lloc, juntament amb Xantal Llavina i de la mà d’Eduard Jornet, descobrirem les comarques de la Cerdanya i el Ripollès. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Puigcerdà i Meranges, a Ribes de Freser i a Ripoll per fer muntanyisme (turisme actiu), dinar de degustació (turisme gastronòmic) i descobrir el Monestir de Ripoll (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidada

Xantal Llavina

Xantal Llavina
Presentadora de TV

En aquest capítol tenim una periodista d’alçada, per unes terres que miren Catalunya a vista de falcó. Xantal Llavina coneix la televisió com ningú més, ha presentat, dirigit i guionitzat programes i informatius a la majoria de cadenes de ràdio i televisió del país. Des dels seus inicis la seva habilitat i savoir faire l’han situat al costat de grans professionals de cases com TV3, TV1, Catalunya Ràdio, Rac1 o El Periódico de Catalunya. Avui però és la nostra convidada i encara que es trobi com a casa davant la càmera, la portarem fora de lloc.

Ambaixador

Eduard Jornet

Eduard Jornet
Guia de muntanya

Sense córrer, Eduard Jornet ens passeja per la seva terra i ens ensenya amb les passes més encertades racons que difícilment descobriríem sense un ambaixador com el nostre. Definir-lo a través d’una professió o per ser pare seria obviar que la millor manera d’entendre el seu caminar és observant l’amor que professa a la muntanya. La tasca de defensa que ha realitzat a la Cerdanya i l’impacte que ha suposat a les terres del Pirineu tenen la petjada de la identitat d’Eduard Jornet. Descobrim i seguim les seves passes a fora de lloc.

Ruta

Activitat

Turisme Actiu

Refugi de Malniu

Activitat: Senderisme per alta muntanya

Oferida per: Refugi de Malniu

Localització: Meranges

Activitat

Turisme Gastronòmic

Cruells

Activitat: Showcooking / Dinar degustació

Oferida per: Cruells

Localització: Planoles

Activitat

Turisme Cultural

Activitat: Descoberta del Monestir de Ripoll

Oferida per: Ripollès Desenvolupament

Localització: Ripoll

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Girona

Patrocinadors

Grup Andreu

Ajuntaments

Ajuntament de Puigcerdà
Ajuntament de Ripoll
Ajuntament de Ribes de Freser

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Malniu
Cruells
Food Symphony
Ripollès Desenvolupament

Una producció de:

Frame Girona

Per a:

La xarxa comunicació local