Capítol 4 Alt Empordà

Capítol

En aquest quart capítol de Fora de Lloc, juntament a Pep Ferrer i de la mà d’Oriol Aguilà, descobrirem la comarca de l’Alt Empordà. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Peralada, a Empuriabrava i a Cadaqués per volar en el túnel del vent (turisme actiu), dinar al Mas Perafita (turisme gastronòmic) i descobrir els racons del Castell de Peralada (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament a dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidat

Pep Ferrer

Pep Ferrer
Actor

Actor català de El Bruc i en actiu, amb una llarga trajectòria (més de 60 crèdits) i gran reputació, tant a Catalunya com a tot el conjunt de l’Estat. Actor plural d’aparició tant en teatre, com en cinema i en televisió, forma part de moltes de les grans produccions del nostre país i ha esdevingut un dels actors més familiars i reconeguts, sobretot de la televisió. Una persona acostumada a actuar en sets, a qui li proposem el repte de ser ell mateix davant la càmera, d’involucrar-se en activitats atrevides i de descobrir un nou territori i que es senti completament Fora de Lloc.

.

Ambaixador

Oriol Aguilà

Oriol Aguilà
Director Festival Castell Peralada

El Festival de Música Internacional de Peralada és emblema i altaveu del territori. Alterna intel·ligentment el manteniment de la cultura a l’Alt Empordà, a través de grans artistes internacionals de molt de renom, i el situa als nostres mapes. La responsabilitat d’aquesta tasca és d’Oriol Aguilà, qui en porta la batuta des de fa 4 anys. El nostre ambaixador, i director del festival, és un coneixedor de la seva terra, de la seva gent i del Castell de Peralada, un emblema del territori. Ens descobrirà els seus racons a l’escenari de Fora de Lloc.

Ruta

Alt Empordà

Activitat

Turisme Cultural

Festival Castell Peralada

Activitat: Visita al castell i instal·lacions del festival

Oferida per: Festival Castell Peralada

Localització: Castell de Peralada

Activitat

Turisme Gastronòmic

Martín Faixó

Activitat: Dinar degustació

Oferida per: Martín Faixó

Localització: Mas Perafita, Cadaqués

Activitat

Turisme Actiu

Windoor

Activitat: Vol al Túnel del Vent amb instructor

Oferida per: Windoor

Localització: Empuriabrava

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Girona

Patrocinadors

Grup Andreu

Ajuntaments

Ajuntament de Peralada
Ajuntament De Cadaqués
Ajuntament de Castelló d'Empúries

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Il Viaggio
Grup Peralada
Martín Faixó
Windoor

Una producció de:

Frame Girona

Per a:

La xarxa comunicació local