Capítol 3 Pla de l’Estany

Capítol

En aquest tercer capítol de Fora de Lloc, juntament amb Xevi Vilaró i de la mà de Marcel Zamora, descobrirem la comarca del Pla de l’Estany. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Porqueres, a Banyoles i al Bosc de Can Ginebreda per passejar amb cavall i nadar a l’estany (turisme actiu), gaudir d’un show cooking a càrrec de Pere Arpa (turisme gastronòmic) i descobrir les escultures eròtiques (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidat

Xavier Vilaró

Xevi Vilaró
Pintor

El nostre convidat es coneix bé les terres gironines, els paisatges i pobles que l’han vist créixer. La seva dedicació a la pintura, juntament amb l’actual residència vital i professional a Mèxic, han situat el jove pintor en el punt de mira de Fora de Lloc. Volem conèixer la mirada al territori d’un artista que ha fet forts lligams en altres països; persones i terres que l’han inspirat i l’han acollit en múltiples fires i exposicions internacionals. El seu reconeixement però, també es pinta a casa nostra, doncs els olis de Xevi Vilaró disposen d’exposicions permanents en diferents fundacions del nostre país.

Ambaixador

Marcel Zamora

Marcel Zamora
Triatleta

L’Ambaixador del Pla de l’Estany fa córrer els dies en terres -o aigües- que conserven la brasa de les Olimpíades. I no és d’estranyar quan estem parlant d’un professional de l’esport que ha assolit varies vegades fites colossals com l’esgraó més alt del podi a les proves d’Ironman. Concretament, el duatleta i triatleta Marcel Zamora ha estat 5 vegades campió de l’Ironman a França, i fins a dues més en la mateixa prova a Mònaco. Abans, entremig i després d’aquestes fites ha conquerit una elevada quantiat de pòdis diferents. L’artista de l’esport, aquesta vegada ens posarà a prova a nosaltres i també al pas i a la mirada de Xevi Vilaró en les terres del Pla de l’Estany.

Ruta

Banyoles

Activitat

Turisme Actiu

Club Hípic Banyoles

Activitat: Passeig en cavall

Oferida per: Club Hípic Banyoles

Localització: Porqueres

Activitat

Turisme Gastronòmic

Ca l’Arpa

Activitat: Showcooking d’estrella Michelin

Oferida per: Ca l’Arpa

Localització: Banyoles

Activitat

Turisme Cultural

Bosc de Can Ginebreda

Activitat: Descobrint el bosc eròtic

Oferida per: Xicu Cabanyes

Localització: Bosc de Can Ginebreda

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Girona

Patrocinadors

Grup Andreu

Ajuntaments

Ajuntament de Banyoles

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Club Hipic Banyoles
Ca L'Arpa
CNB
Bosc de Can Ginebreda

Una producció de:

Frame Girona

Per a:

La xarxa comunicació local