Capítol 2 Garrotxa

Capítol

En aquest segon capítol de Fora de Lloc, juntament a Toni Moog i de la mà de Pep Nogué, descobrirem la comarca de la Garrotxa. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Santa Pau, a Besalú i a Olot per sobrevolar els volcans en globus (turisme actiu), descobrir la Catalunya medieval més esplèndida (turisme cultural) i per cuinar i dinar entre naturalesa (turisme gastronòmic), respectivament. Un dia rodó on juntament a dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidat

Toni Moog

Toni Moog
Humorista

Que pum que pam! Amb el seu crit de guerra habitual, Toni Moog arriba a la Garrotxa preparat per qualsevol de les sorpreses que l’esperen fora de lloc. El seu recurs és un humor autèntic i irreverent que no ha deixat de revolucionar els escenaris i les televisions de tot el país després d’aparèixer per primera vegada a la Paramount Comedy. Monologuista, actor, guionista… ara presenta un nou espectacle aposentat al Club Capitol de Barcelona. Aquí però, no es tracta d’un monòleg i veiem a Toni Moog en la seva faceta més autèntica, en un espai on l’humor juga a dues bandes, entre el convidat i el nostre ambaixador.

Ambaixador

Pep Nogué

Pep Nogué
Cuiner

El nostre ambaixador Pep Nogué s’ha encarregat personalment de tatuar a la memòria de Toni Moog els paratges de la seva terra, la Garrotxa. La seva eina però, és una cuina en un territori gastronòmic per excel·lència i la tinta que utilitza l’hem trobat passejant per les parades del mercat d’Olot. Pep Nogué és cuiner de professió, però és dels que estima la gastronomia a totes hores i a tot arreu. La seva mirada impregna d’olors totes les facetes del seu dia a dia: és president de l’Associació Alimentària Garrotxa, Cuina i Territori, col·labora amb TV3 i Catalunya Ràdio, és conferenciant i també assessor de restaurants. Per sobre de tot però, és tal com es defineix: un cuiner que escriu, cerveser, vinater i licorer a estones perdudes i divulgador de les meves recerques de la cuina i les arrels gastronòmiques catalanes.

Ruta

Mapa Garrotxa

Activitat

Turisme Actiu

Vol de Coloms

Activitat: Vol en Globus

Oferida per: Vol de Coloms

Localització: Santa Pau

Activitat

Turisme Gastronòmic

Pep Nogué i La Ferreria

Activitat: Show Coocking

Oferida per: Pep Nogué i La Ferreria

Localització: Olot i Hostalnou de Bianya

Activitat

Turisme Cultural

Micromundi

Activitat: Visita al Museu de Miniatures i Microminiatures

Oferida per: Micromundi

Localització: Besalú

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Girona

Patrocinadors

Grup Andreu

Ajuntaments

Ajuntament de Santa Pau
Ajuntament de Basalú
Ajuntament d'Olot

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Vol de Coloms
Hotel Mas La Ferreria
Hotel Les Cols Pavellons
Micromundi

Una producció de:

Frame Girona

Per a:

La xarxa comunicació local