Capítol 1 Baix Empordà-La Selva
Capítol
En aquest primer capítol de Fora de Lloc, juntament a Martí Peraferrer i de la mà de Rafel Faixedas, descobrirem les comarques del Baix Empordà i de La Selva. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Palamós, a Arbúcies i a Montsoriu per navegar en un veler centenari (turisme actiu), dinar al Mam’s (turisme gastronòmic) i descobrir Catalunya a l’edat mitjana (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament a dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.
Convidat

Martí Peraferrer
Director FITAG
Martí Peraferrer neix a Girona i és l’exemple d’una persona que decideix retornar tot allò que ha après, a la terra que l’ha vist créixer. L’hem vist al teatre i a la televisió, actuant i dirigint. Actualment és el director del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. El nostre convidat ha viscut el teatre a casa, arreu de l’estat i fins i tot a l’altra banda de l’oceà. Polifacètic per naturalesa, en Martí una vegada més es deixa sorprendre per la terra i la seva gent, per tot allò que descobreix fora de lloc.
.
Ambaixador

Rafel Faixedas
Actor
L’actor i humorista del Montseny ens descobreix la seva terra i la riquesa cultural i gastronòmica que la caracteritza. Rafel Faixedas és protagonista d’una carrera fructífera en el món de l’espectacle. Actualment és sibarita a Collita Pròpia, el programa de TV3 i també col·laborador a La Tribu de Catalunya Ràdio. Teatre, ràdio i televisió són els estris d’una cuina de l’humor que ha sabut utilitzar amb molta força durant més de dotze anys. Ara, aquesta revolució l’ha traduït en gastronomia i ens la deixa tastar al restaurant Mams; un espai definit com a gastroanímic.
Ruta


Activitat
Turisme Actiu
Activitat
Turisme Gastronòmic
Activitat
Turisme Cultural
Activitat: Visita al castell medieval
Oferida per: C. Comarcal de la Selva
Localització: Castell de Montsoriu