Capítol 1 Baix Empordà-La Selva

Capítol

En aquest primer capítol de Fora de Lloc, juntament a Martí Peraferrer i de la mà de Rafel Faixedas, descobrirem les comarques del Baix Empordà i de La Selva. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Palamós, a Arbúcies i a Montsoriu per navegar en un veler centenari (turisme actiu), dinar al Mam’s (turisme gastronòmic) i descobrir Catalunya a l’edat mitjana (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament a dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidat

Martí Peraferrer

Martí Peraferrer
Director FITAG

Martí Peraferrer neix a Girona i és l’exemple d’una persona que decideix retornar tot allò que ha après, a la terra que l’ha vist créixer. L’hem vist al teatre i a la televisió, actuant i dirigint. Actualment és el director del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. El nostre convidat ha viscut el teatre a casa, arreu de l’estat i fins i tot a l’altra banda de l’oceà. Polifacètic per naturalesa, en Martí una vegada més es deixa sorprendre per la terra i la seva gent, per tot allò que descobreix fora de lloc.

.

Ambaixador

Rafael Faixedas

Rafel Faixedas
Actor

L’actor i humorista del Montseny ens descobreix la seva terra i la riquesa cultural i gastronòmica que la caracteritza. Rafel Faixedas és protagonista d’una carrera fructífera en el món de l’espectacle. Actualment és sibarita a Collita Pròpia, el programa de TV3 i també col·laborador a La Tribu de Catalunya Ràdio. Teatre, ràdio i televisió són els estris d’una cuina de l’humor que ha sabut utilitzar amb molta força durant més de dotze anys. Ara, aquesta revolució l’ha traduït en gastronomia i ens la deixa tastar al restaurant Mams; un espai definit com a gastroanímic.

Ruta

Activitat

Turisme Actiu

Tela Marinera

Activitat: Passeig en veler centenari

Oferida per: Tela Marinera

Localització: Palamós

Activitat

Turisme Gastronòmic

Restaurant Mam’s

Activitat: Dinar de degustació

Oferida per: Restaurant Mam’s

Localització: Arbúcies

Activitat

Turisme Cultural

Castell de Montsoriu

Activitat: Visita al castell medieval

Oferida per: C. Comarcal de la Selva

Localització: Castell de Montsoriu

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Girona

Patrocinadors

Grup Andreu

Ajuntaments

Ajuntamet de Palamós
Ajuntament d'Arbúcies

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Il Viaggio
Tela Marinera
Castell de Montsoriu
mams

Una producció de:

Frame Girona

Per a:

La xarxa comunicació local