Capítol 4 Baix Empordà

Capítol

En aquest quart capítol de Fora de Lloc de la tercera temporada, juntament amb Ferran Martínez i de la mà de Cèlia Pallí, descobrirem la comarca del Baix Empordà. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Gualta, a Palau Sator i a Ullastret per anar amb burricleta (turisme actiu), fer una degustació al Mooma (turisme gastronòmic) i fer una visita teatralitzada al MAC Ullastret (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidat

Ferran Martínez
Exjugador de bàsquet

Lligat al món del bàsquet, Ferran Martínez és un convidat d’elit i un dels pivots més determinants durant la seva època. Passant per tot tipus de càrrecs, l’exjugador del FC Barcelona, entrenador, directiu, comentarista, membre de la comissió esportiva… no entén la seva vida sense l’esport. Escriptor i conferenciant de coaching, ha publicat diversos llibres d’autoajuda. Ara el repte li proposem nosaltres, deixar el control i posar-se fora de lloc.

Ambaixadora

Cèlia Pallí
Cantant

La veu catalana-espanyola de Cèlia Pallí no deixa indiferent. Amb un timbre sensible i encisador, enlluerna i remou sensacions a tothom qui l’escolta. Atractiva del pop indie europeu, ha estat vocalista de Nelly Furtado i ha gravat veus per artistes com Paulina Rubio. És cantant i compositora, i tot i que vol capturar l’essència de la música en viu, aquest cop serà l’ambaixadora de capturar l’essència del Baix Empordà.

Ruta

Activitat 

Turisme Actiu

Activitat: Burricleta

Oferida per: Burricleta

Localització: Gualta

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Degustació

Oferida per: MOOMA

Localització: Palau Sator

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Visita teatralitzada

Oferida per: MAC Ullastret

Localització: Ullastret

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Patronat de Turisme Costa Brava
Girona Excel·lent

Patrocinadors

Ajuntaments

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Una producció de:

Frame Girona