Capítol 2 La Selva

Capítol

En aquest segon capítol de Fora de Lloc de la tercera temporada, juntament amb Pep Poblet i de la mà d’Albert Ausellé, descobrirem la comarca de La Selva. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Amer, a Osor i a Anglès per fer una ruta pel bicicarril (turisme actiu), dinar al Restaurant L’Aliança 1919 (turisme gastronòmic) i visitar l’Atri Cultura i Patrimoni (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidat

Pep Poblet
Músic

Després d’haver gravat més de 100 discs de grups i estils diversos, podem dir que el nostre convidat és un músic d’alçada que volarà per les terres de La Selva. El saxofonista internacional ha estat a canals com TV3, Antena 3 o TV1, amb un munt d’esdeveniments i actuacions a l’esquena. Ell es defineix com “saxista i pedalista“, un saxofonista que sovint deixa l’instrument per agafar la bicicleta, tot i que aquest cop l’agafem nosaltres per portar-lo Fora de Lloc.

Ambaixador

Albert Ausellé
Actor

Albert Ausellé és un actor amb una carrera fructífera al món de l’espectacle. Tots els anys dedicats a l’actuació fan de la seva trajectòria un llarg recorregut. Present a la televisió, el cinema i el teatre, ha format part de diversos programes de TV3 i nombroses obres. Aquest cop serà el nostre ambaixador i aixecarà el teló per descobrir-nos tots els racons i paratges del seu escenari natal.

Ruta

Activitat 

Turisme Actiu

Activitat: Bicicarril

Oferida per: Bike Catalonia

Localització: Amer-Osor

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Dinar

Oferida per: L’Aliança 1919

Localització: Anglès

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Visita a l’Atri Cultura i Patrimoni

Oferida per: Atri Cultura i Patrimoni

Localització: Anglès

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Patronat de Turisme Costa Brava
Girona Excel·lent

Patrocinadors

Ajuntaments

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Una producció de:

Frame Girona