Capítol 1 Alt Empordà

Capítol

En aquest primer capítol de Fora de Lloc de la tercera temporada, juntament amb Salva Racero i de la mà d’Àngels Bassas, descobrirem la comarca de l’Alt Empordà. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Figueres i a Castelló d’Empúries per visitar el Castell de Sant Ferran (turisme actiu) i el Museu del joguet (turisme cultural), dinar a la Cúria de Castelló d’Empúries (turisme gastronòmic), i visitar la Basílica de Santa Maria (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidat

Salva Racero
Cantant i actor

El vocalista Salva Racero comparteix des de ben petit la seva passió pel cant, i tot i que també ha actuat com a actor, la música és l’element principal de la seva llarga trajectòria. Després de formar part del grup Lax’n’busto durant 10 anys, actualment ha iniciat una carrera en solitari. En aquesta nova època de canvis, s’endinsa a la màgia d’estar Fora de Lloc i ens acompanya a les terres de l’Alt Empordà.

Ambaixadora

Àngels Bassas
Actriu i escriptora

Des dels ulls d’Àngels Bassas gaudirem de l’Alt Empordà i tot el que l’envolta, convertint en ambaixadora de la seva estimada terra a l’actriu figuerenca. Amb una llarga trajectòria en el món teatral i acompanyada de grans actors de renom, és també coneguda en el món del cinema i la televisió. La seva faceta d’escriptora imaginativa vestirà i guarnirà cada racó de l’Empordà d’una manera especial.

Ruta

Activitat 

Turisme Actiu

Activitat: Visita al Castell de Sant Ferran

Oferida per: Castell de Sant Ferran

Localització: Figueres

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Museu del Joguet

Oferida per: Museu del Joguet

Localització: Figueres

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Dinar

Oferida per: Ca la Caputxeta

Localització: Castelló d’Empúries

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Visita a la Basílica de Santa Maria

Oferida per: Empordà Brava

Localització: Castelló d’Empúries

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Patronat de Turisme Costa Brava
Girona Excel·lent

Patrocinadors

Ajuntaments

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Una producció de:

Frame Girona