Capítol 6 Gironès

Capítol

En aquest sisè capítol de Fora de Lloc de la tercera temporada, juntament amb Ruth Jiménez i de la mà de Josep Roca, descobrirem la comarca del Gironès. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Salt, a Sant Martí Vell i a Girona per fer caiac pel Ter (turisme actiu), dinar a l’Ecoccivi (turisme gastronòmic) i visitar el Museu del cinema (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidada

Ruth Jiménez
Periodista i presentadora

La periodista, reportera i presentadora Ruth Jiménez deixarà de ser la conductora del programa per posar-se a la pell dels convidats. Coneguda per les seves nombroses aparicions a televisió, i amb una llarga trajectòria en el món de la comunicació, haurà de deixar enrere el control per posar-se a les nostres mans i viure fora de lloc.

Ambaixador

Josep Roca
Sommelier

De la manera més aromàtica, el nostre ambaixador ens mostrarà la seva terra més preuada. Conegut com el sommelier del Celler de Can Roca i unit als seus dos germans, formen el trinomi estrella per aconseguir la sinergia del plaer d’un bon àpat. Els seus reconeixements l’han portat a ser nomenat millor sommelier del món repetidament. Per això, ens destapa els paisatges del Gironès.

Ruta

Activitat 

Turisme Actiu

Activitat: Caiac pel riu Ter

Oferida per: Caiac i Natura

Localització: Salt

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Dinar a Ecoccivi

Oferida per: Eccocivi

Localització: Sant Martí Vell

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Visita al museu del cinema

Oferida per: Museu del cinema

Localització: Girona

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Patronat de Turisme Costa Brava
Girona Excel·lent

Patrocinadors

Ajuntaments

Ajuntament de Girona

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Una producció de:

Frame Girona