Capítol 3 Garrotxa

Capítol

En aquest tercer capítol de Fora de Lloc de la tercera temporada, juntament amb Pep Plaza i de la mà de Jessica Mellado, descobrirem la comarca de la Garrotxa. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Les preses, a Sant Esteve d’en Bas i a Olot per passejar amb rucs pel parc de Pedra Tosca (turisme actiu), fer una degustació de formatges a la Xiquella (turisme gastronòmic), dinar al restaurant La Quinta Justa (turisme gastronòmic) i visitar el retaule de Sant Esteve (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidat

Pep Plaza
Actor i humorista

Més de seixanta convidats ens acompanyen amb Pep Plaza, actor i humorista que veiem tant en teatre com a televisió, formant part dels programes de paròdia de TV3, i participant en cadenes com Antena 3, La 2 o La Sexta. El seu repte és deixar enrere els personatges que el vesteixen per mostrar-nos la seva essència. Viurem el seu humor entre “bambalines” i li respondrem la pregunta del seu espectacle, “I ara què?” Ara toca pujar a l’escenari per trobar-se fora de lloc.

Ambaixadora

Jessica Mellado
Cantant

L’olotina d’arrels andaluses Jessica Mellado serà l’ambaixadora de la seva terra per omplir d’art la Garrotxa. Compartint escenari amb grups com Love of Lesbian, Celtas Cortos i La pegatina, actualment ha presentat el seu segon disc, composat i editat per ella mateixa. Presentat en acústic amb veu i guitarra, també podem veure la seva faceta més rumbera en les seves actuacions.

Ruta

Activitat 

Turisme Actiu

Activitat: Passejada amb rucs

Oferida per: Rucs i someres

Localització: Les Preses

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Degustació de formatges

Oferida per: La Xiquella

Localització: Sant Esteve d’en Bas

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Dinar

Oferida per: La Quinta Justa

Localització: Olot

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Visita al retaule de Sant Esteve

Oferida per: Museu de Sant Esteve

Localització: Olot

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Patronat de Turisme Costa Brava
Girona Excel·lent

Patrocinadors

Ajuntaments

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Una producció de:

Frame Girona