Avís Legal i Política de privacitat

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom: FORA DE LLOC

Raó social: FRAME GIRONA SL

NIF: B17734922

Adreça: C/ Força, 20 – 17004 – GIRONA – GIRONA

Telèfon: 972205865

Email: frame@framegirona.com

Registre mercantil de Girona Tom 1897 Llibre 0 Foli 53 Secció 8 Fulla GI 31564 Inscripció 1 Data 18/04/2002

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat de la plana web FORA DE LLOC, és emmagatzemar la informació i els diferents capítols de la totalitat de temporades del programa de televisió Fora de LLoc. Dissenyat i gestionat per FRAME GIRONA, SL

El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.framegirona.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre B17734922 amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FRAME GIRONA SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FRAME GIRONA SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de FRAME GIRONA SL

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

ARA QUÈ és una plana vinculada a FRAME GIRONA SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

ARA QUÈ és una plana vinculada a FRAME GIRONA SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de FRAME GIRONA SL. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de FRAME GIRONA SL  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

Política de privacitat

A través d’aquest lloc web no es recapten dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni es cedeixen a tercers.

Per a conèixer la nostra política de cookies, utilitzades per recollir informació dels usuaris, li agraïm que llegeixi l’apartat Política de cookies de la nostra pàgina web.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació l’informem sobre la política de protecció de dades de FORA DE LLOC, que és una plana vinculada, dissenyada i gestionada per FRAME GIRONA, SL

Qui és el Responsable del tractament?

Les dades de caràcter personal que es poguessin recaptar directament de l’interessat seran tractats de manera confidencial i quedaran incorporats a la corresponent activitat de tractament titularitat de FRAME GIRONA, SL

Com obtenim les seves dades personals?

Recollim les seves dades personals en diferents ocasions:

 • Cada vegada que vostè contacta directament amb nosaltres, per exemple a través de l’apartat contacte o qualsevol altre apartat en el qual empleni un qüestionari de la web o a través de les línies d’atenció telefònica a clients, per a sol·licitar informació sobre els nostres productes i serveis.
 • Quan vostè compra o contracta directament amb nosaltres un producte o servei.
 • Quan vostè participa en les nostres campanyes de màrqueting directe, per exemple acceptant l’enviament dels nostres Newsletters o participant en alguna promoció a través de les nostres webs que requereix que vostè completi un formulari en línia amb les seves dades personals.
 • Els productes i serveis de FRAME GIRONA, SL així com les seves campanyes promocionals, estan dirigits i pensats en la seva majoria per a adults. En aquest sentit, només recollirem i tractarem les seves dades personals si vostè té almenys, 16 any. Es reserva la possibilitat de realitzar verificacions de l’edat de les persones que li faciliten dades personals. Qualsevol dada d’un menor de 16 anys serà eliminat.
 • Li agrairíem que ens ajudés a mantenir actualitzades les seves dades personals, informant-nos de qualsevol canvi en les seves dades de contacte o les seves preferències.

Quina informació podem obtenir sobre vostè?

A través dels diferents serveis i canals de contacte descrits en aquesta Política de Privacitat, es poden recaptar els següents tipus de dades sobre vostè, depenent de la seva relació amb el Responsable del Tractament:

 • Clients i usuaris: Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic. Dades econòmiques: núm. de compte bancari / núm. de targeta de crèdit.
 • Empleats: Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic. Dades econòmiques: núm. de compte bancari. Dades acadèmiques i professionals. Estudis cursats i titulacions. Dades de l’ocupació i de la Seguretat Social. Característiques personals: estat civil, data i lloc de naixement, edat, sexe, nacionalitat i percentatge de minusvalidesa.
 • Sol·licitants: Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic. Dades acadèmiques i professionals. Estudis cursats i titulacions. Dades de l’ocupació i de la Seguretat Social. Característiques personals: estat civil, data i lloc de naixement, edat, sexe, nacionalitat i percentatge de minusvalia.

Amb quines Finalitats tractem les seves dades personals?

Per la seva condició d’usuari de la web, tractarem les dades personals que ens proporcioni amb la finalitat d’atendre la consulta que ens hagi efectuat i proporcionar-li informació comercial de productes i serveis de l’empresa.

Per la seva condició de subscriptor del nostre Newsletter, tractarem les seves dades personals que ens proporcioni amb la finalitat d’enviar-li les nostres comunicacions comercials puntualment.

Per la seva condició de client tractarem les seves dades per a prestar-li el servei sol·licitat i la gestió administrativa i comercial de la nostra cartera de clients.

Per la seva condició d’Empleat tractarem les seves dades per a realitzar tots els tràmits necessaris derivats de nostra relació laboral: Gestió del personal. Contractes. Documentació fiscal. Tramitació d’acomiadaments, expedients reguladors i fins i tot defunció dels empleats. Expedient personal. Control horari. Formació. Plans de pensions. Acció social. Prevenció de riscos laborals. Emissió de la nòmina del personal. Gestió de l’activitat sindical si escau.

Per la seva condició de Sol·licitant les dades proporcionades seran tractats únicament per als processos de selecció de personal presents o futurs realitzats per l’empresa.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Usuari i subscriptor: RGPD Article 6.1.a) consentiment de l’interessat per al tractament de les seves dades personals per a un o diverses finalitats específiques.

Client: RGPD Article 6.1. b) el tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part, o per a l’aplicació a petició d’aquest de mesures precontractuals. RGPD Article 6.1.a) consentiment de l’interessat per al tractament de les seves dades personals per a un o diverses finalitats específiques

Empleats: RGPD Article 6.1.b) el tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part. RGPD Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.

Sol·licitants: RGPD Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament.

Per a les altres activitats de tractament que puguin no aparèixer en aquesta política de privacitat, preguem contacti amb el Responsable del Tractament per a demanar més informació.

Durant quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es recapten i per a determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d’arxius i documentació.

A qui comunicarem les seves dades?.

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte per obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions a organitzacions directament relacionades amb el responsable (Assessoria Fiscal, laboral i Comptable. Entitats financeres. Agència Estatal d’Administració Tributària. Empreses de formació. Entitat a qui s’encomani la gestió en matèria de riscos laborals. Institut Nacional de la Seguretat Social. Tresoreria General de la Seguretat Social. Organitzacions sindicals. Empreses encarregades de màrqueting i publicitat. Empreses de Selecció de personal). Forces i cossos de seguretat de l’Estat, òrgans judicials, Ministeri Fiscal.

Encara que en les transmissions de dades a través d’internet o des d’una web no és possible garantir una protecció absoluta contra intrusions, ens esforcem al màxim a mantenir les mesures de protecció física, electrònica i procedimental necessàries per a garantir la protecció de la seva informació d’acord amb les exigències aplicables en matèria de protecció de dades.

Totes les seves dades es guarden en servidors segurs (o còpies físiques segures) de la nostra propietat o els nostres encarregats del tractament, i per a accedir a ells i utilitzar-los s’apliquen els nostres criteris i polítiques de seguretat (o unes altres equivalents dels nostres encarregats de tractament)

Realitzem Transferències internacionals de dades?.

FRAME GIRONA, SL no té previstes les transferències internacionals de dades.

Com mantenim protegits les seves dades?

Per a garantir la protecció i mantenir la seguretat, integritat i disponibilitat de les seves dades, utilitzem diverses mesures de seguretat.

Encara que en les transmissions de dades a través d’internet o des d’una web no és possible garantir una protecció absoluta contra intrusions, tant nosaltres com els nostres encarregats del tractament, dediquem els màxims esforços per a mantenir les mesures de protecció física, electrònica i procedimental amb les quals garantir la protecció de les seves dades d’acord amb les exigències legals aplicables en aquesta matèria. Entre les mesures que utilitzem s’inclouen les següents:

 • Limitar l’accés a les seves dades únicament a aquelles persones que hagin de conèixer-los en atenció a les tasques que realitzen.
 • Com a regla general transferir en format xifrat les dades recollides.
 • Emmagatzemar les dades més sensibles (com les dades bancàries) només en format xifrat.
 • Instal·lar sistemes de protecció perimetral de les infraestructures informàtiques (firewalls) per a impedir accessos no autoritzats, per exemple hackers.
 • Comprovar habitualment els accessos als sistemes informàtics per detectar i detenir qualsevol ús indegut de les dades de caràcter personal.

En aquells casos en què li hàgim facilitat (o vostè hagi triat) una contrasenya que li permeti accedir a determinades parts de les nostres webs o de qualsevol altre portal, aplicació o servei sota el nostre control, és vostè responsable de mantenir-la en secret i de complir tots els altres procediments de seguretat que li notifiquem. No podrà compartir la seva contrasenya amb ningú.

Crear un Compte de client en FRAME GIRONA SL

FRAME GIRONA SL li ofereix un compte personal de client online que li permetrà accedir a totes les aplicacions sense necessitat de tornar a inscriure’s, i especialment a pàgines web i aplicacions del seu compte de client estarà assignada a una identificació (ANEU) personal global que serà vàlida per a totes les aplicacions. FRAME GIRONA SL conservarà per separat totes les dades del seu compte de client. Aquestes dades no estaran sincronitzats amb altres dades seves que ja tingui (encara que alguns d’ells poden ser iguals). El tractament de les seves dades es realitzarà de conformitat amb l’article 6, apartat 1, lletra b) del RGPD.

Les seves credencials d’accés (adreça de correu electrònic/nom d’usuari i contrasenya) li permeten, identificant-se una sola vegada, accedir a diferents aplicacions, ja que cada aplicació reenvia les seves credencials al servidor d’inici de sessió de, on són verificades abans d’autoritzar l’accés. Una vegada verificades les dades, el servidor autoritza l’accés de l’aplicació a la seva informació personal. D’aquesta manera, cada aplicació pot dirigir-se a vostè directament pel seu nom i mostrar la seva configuració personal, sempre que s’hagi guardat i l’aplicació sigui compatible amb aquesta funció.

Pot esborrar en qualsevol moment el seu compte de client. No obstant això, ha de tenir en compte que això afectarà a tota la informació vinculada al compte. El seu compte desapareixerà per complet i no podrà usar-la per a cap de les aplicacions connectades. Si està segur que desitja eliminar el seu compte, accedeixi a ella i seleccioni l’opció Esborrar compte en el menú per a eliminar-la. Si elimina el seu compte de client, les seves dades personals s’esborraran segons el procés intern fixat per l’esborrat de dades.

Quins Drets poden exercir els interessats?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que de les seves dades es duen a terme per FRAME GIRONA, SL

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, i a retirar el consentiment prestat, davant FRAME GIRONA, SL B17734922 c/ Força, 20 – 17004 – GIRONA – GIRONA. O bé dirigir un email a frame@framegirona.com, indicant en l’assumpte “Protecció de dades”

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per a obtenir informació addicional o presentar una reclamació.