Capítol 7 Pla de l’Estany

Capítol

En aquest setè capítol de Fora de Lloc de la tercera temporada, juntament amb Andrea Huisgen i de la mà de Matthew Tree, descobrirem la comarca del Pla de l’Estany. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Sant Miquel de Campmajor, a Esponellà, a Serinyà i a Banyoles per fer una passejada amb quads (turisme actiu), un tastet al Mas Auró (turisme gastronòmic), dinar al restaurant Mas Casadevall (turisme gastronòmic) i visitar el Molí paperer (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidada

Andrea Huisgen
Miss Espanya

Després de batre totes les oponents i imposar-se com a Miss Espanya, Andrea Huisgen va complir el seu somni de posar-se la corona a 2011. L’alemanya de Barcelona és lluitadora i perseverant, i gràcies a l’esforç, el treball i la dedicació, va fer realitat el seu major somni, demostrant que voler és poder. Llegir, jugar a pàdel o muntar a cavall són les seves aficions. Aquest cop l’allunyem de la disciplina per a deixar-se portar i viure fora de lloc.

Ambaixador

Matthew Tree
Escriptor

L’escriptor anglès nascut a Londres va aterrar a la comarca del pla de l’estany després d’haver viscut a Barcelona. Col·laborador de programes de televisió i amb un programa propi sobre Catalunya, també és defensor de llengua catalana. A més dels articles de diari al Punt Avui, La Rosa dels Vents o el Diari de Barcelona, també el sentim a la ràdio a emissores com Rac 1 o Catalunya Ràdio. Ara, el seu nou escenari és mostrar-nos la terra que ja s’ha fet seva per portar-nos fora de lloc.

Ruta

Activitat 

Turisme Actiu

Activitat: Passejada amb quad

Oferida per: Fang Aventura

Localització: Sant Miquel de Campmajor

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Visita i tastet

Oferida per: Mas Auró

Localització: Esponellà

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Dinar

Oferida per: Restaurant Mas Casadevall

Localització: Serinyà

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Visita al Molí paperer

Oferida per: Molí paperer

Localització: Banyoles

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Patronat de Turisme Costa Brava
Girona Excel·lent

Patrocinadors

Ajuntaments

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Una producció de:

Frame Girona