Capítol 8 La Cerdanya

Capítol

En aquest vuitè capítol de Fora de Lloc de la tercera temporada, juntament amb Tània Sarrias i de la mà d’Alfons Brosel, descobrirem la comarca de la Cerdanya. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Bellver de Cerdanya i la Molina per fer una visita guiada per Bellver i l’esglèsia de Sta. Maria de Talló (turisme cultural), showcooking a Ca La Núria (turisme gastronòmic), i passejar en segway (turisme actiu), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidada

Tània Sarrias
Actriu i presentadora

Nascuda a Barcelona, la nostra convidada ve disposada a descobrir les sorpreses de viure fora de lloc. L’actriu i presentadora de televisió catalana, ha col·laborat amb prestigioses cadenes com Canal 33, TV3, Cuatro, Antena 3, Tele 5 o La Sexta. Amant de la interpretació i l’art dramàtic, també ha actuat per la gran pantalla.

Ambaixador

Alfons Brosel
Escriptor i excursionista

Amb una llarga trajectòria en el món de l’activisme cultural i molt arrelat a la seva terra, el nostre ambaixador ens mostra la riquesa activa que caracteritza la Cerdanya. L’escriptor i excursionista ha estat guanyador dels Jocs Florals de la Cerdanya, i fusionant les seves dues passions, ha creat la primera ruta literària del municipi. Coneixedor de cada racó de la comarca, ha col·laborat amb diaris, revistes i ràdios.

Ruta

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Visita guiada

Oferida per: Els Tres Hereus

Localització: Bellver de Cerdanya

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Showcooking

Oferida per: Ca la Núria

Localització: Bellver de Cerdanya

Activitat 

Turisme Actiu

Activitat: Passeig amb segway

Oferida per: Altitud Extrem

Localització: La Molina

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Patronat de Turisme Costa Brava
Girona Excel·lent

Patrocinadors

Ajuntaments

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Una producció de:

Frame Girona