Capítol 5 Ripollès

Capítol

En aquest cinquè capítol de Fora de Lloc de la tercera temporada, juntament amb Núria Sanmartí i de la mà de Victor Küppers, descobrirem la comarca del Ripollès. Ens endinsarem a aquest territori, amb parades a Ribes de Freser, a Les Lloses i a Vilallonga de Ter per anar a la Via Ferrada (turisme actiu), fer un tastet (turisme gastronòmic) i fer una visita guiada a La Roca (turisme cultural), respectivament. Un dia rodó on juntament amb dos personatges famosos sabrem què és viure fora de lloc.

Convidada

Núria Sanmartí
Actriu

Amant de la cultura i el món de l’espectacle, l’actriu Núria Sanmartí ha protagonitzat múltiples papers en cinema i teatre, juntament amb diverses aparicions a televisió. Amb una llarga trajectòria en doblatges, podem reconèixer la seva veu a programes com La Riera. Podrà portar-se fora de lloc? Aquest és el seu nou repte per conèixer les terres del Ripollès!

Ambaixador

Victor Küppers
Formador i conferenciant

Formador per vocació i d’arrels holandeses, el nostre Ambaixador és conferenciant, consultor, escriptor i sobretot, amant de la vida. Ganes, actitud, entusiasme i valor són algunes de les paraules que podrien definir-lo. Fidel al FC Barcelona, la seva Terra i la família, construeix paraules en forma d’energia que són una injecció per tots els seus oients i lectors. De la mateixa manera ens mostrarà el Ripollès, la seva meravellosa comarca.

Ruta

Activitat 

Turisme Actiu

Activitat: Via Ferrata

Oferida per: Sky&Mountain

Localització: Ribes de Freser

Activitat 

Turisme Gastronòmic

Activitat: Visita i tastet

Oferida per: Mas el Lladré

Localització: Les Lloses

Activitat 

Turisme Cultural

Activitat: Visita guiada a La Roca

Oferida per: País d’art i història

Localització: Vilallonga de Ter

Galeria d'imatges

Amb el suport

Diputació de Girona
Patronat de Turisme Costa Brava
Girona Excel·lent

Patrocinadors

Ajuntaments

Ajuntament de Ribes de Freser

Col·laboradors del programa

Tècnia

Col·laboradors capítol

Una producció de:

Frame Girona